Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de bakre rotorerna på en Jeep Liberty

De främre bromsarna gör huvuddelen av upphörande på en Jeep Liberty, men de bakre bromsarna dela lasten liksom. De bakre bromsarna är också källan till parkeringsbromsen, vilket håller bilen stilla när parkerad. Bromsar behöver bytas efter tid, och när de gör det, bör du byta rotorerna och kuddar för att hålla saker och ting fungerar väl. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Spetstång
Visa fler instruktioner

1

Använd domkraften för att lyfta den bakre delen av fordonet upp i luften, och ställ in SUV på pallbockar. Innan du tar av de bakre däcken, se till att fordonet är fast på läktaren. Ta sedan bort de bakre hjulen, med däck järn.
2

Använd 3/8-tums Ratchet att skruva isär bromsoket från bakvagnen. Lyft bort rotorn, och stödja det genom suspensionen själv eller med en extra pallbock. Låt inte bromsoket att dingla med bromsledningen, eftersom detta kan skada den linjen.
3

Leta efter rotorns klämmorna på rotorn klackarna. De är runda flikar används för att hålla hjulen i stället under fordonsmonteringen, och de är inte nödvändiga för återmontering. Ta bort dessa flikar - om de finns - med hjälp av nål-tång. Skjut rotorn från navet, med hjälp av händerna.
4

Upprepa denna process för andra bakhjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57737.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.