Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur jag bygga en bilverkstad?

Bygga en bilverkstad är komplex och kommer att testa den beslutsamhet och beslutsamhet i något mekaniskt sinnade individen. En minutiös känsla för detaljer kommer att krävas och en gedigen kunskap om den ekonomiska förvaltningen kommer också att bidra till ett lyckat projekt. Lönsam auto butiker behöver inte nödvändigtvis vara störst. Så länge personalbehov tillgodoses effektivt och en regelbunden mängd arbete kan garanteras, kan en bilverkstad börja på en mycket enkel grund i syfte att expandera i ett senare skede. Saker du behöver
Affärsplan
Lokaler
bilverkstad utrustning | Personal
Visa fler instruktioner
1

Studera demografin i ditt område och avgöra hur mycket verksamhet en bilverkstad kommer att kunna generera. Undersök antal lokala konkurrenter som redan driver företag och uppmärksamma trafiken och användning av fordonet. Fastställa vilken typ av plats där du vill ställa upp i och spendera lite tid med att söka efter en lämplig hyra egendom.
2

fastställa hur mycket pengar du vill investera i ditt nya företag eller, om pengarna tryter, ta reda på om det finns några lån alternativ tillgängliga för nystartade företag. Rita upp en solid affärsplan och boka tid hos din bank för att tala med en företagsledning rådgivare. Lyssna på alla idéer att rådgivaren ger dig och försöka införliva dem i dina egna planer. Se till att affärsplanen omfattar realistiska finansiella prognoser som kan styrkas om du planerar att ansöka om ett lån.
3

göra förteckningarna all utrustning du kommer att behöva. Mest också butiker kommer att kräva två eller fyra-post ramp för att lyfta bilar av marken. För motor tuning arbete, kommer en rullande landsväg också krävas. Tänk på att avsätta pengar för nödvändiga verktyg. Många moderna bilar diagnostiseras genom motorstyrenheten (ECU) så beräkna kostnaden för kodläsande utrustning till alla dina ekonomiska beräkningar, och komma ihåg att en del av dessa kommer att behöva köpas i multipler, beroende på storleken på din personal. Glöm inte att bilverkstad grundläggande förnödenheter såsom oljor, kläder och tvätta händerna lösningar.
4

Tänk där ditt arbete kommer att komma från när ditt rykte byggs. Det är högst osannolikt att du kommer att hitta en ström av kunder slå sin väg till din dörr så fort de öppnar. Undersök lokala företag i ditt område som har sin egen fordonspark och kontakta dem med ett förslag till förmånliga priser om de använder ditt företag för alla sina mekaniska krav. Också prata med lokala försäkringsbolag för att se om någon mekanisk-relaterat arbete kan utföras genom dina lokaler.
5

Bestäm hur din bilverkstad bygga kommer att bemannas. Om du ska utföra alla de mekaniska reparationer själv, överväga att anlita ytterligare en person att ta hand om telefonsamtal och pappersarbete. En familjemedlem är ofta perfekt medan ett företag är bara i början upp. Om du har för avsikt att anställa mekaniker att utföra arbetet åt dig, se till att intervjuerna innehåller en rad öppna frågor för att få sökande pratar. I ett litet företag situation, chefer och anställda måste arbeta nära tillsammans, så kommunikation nivåer måste effektivt. Utnyttja din egen tid klokt att jaga arbete och hålla kontakt med kunder så att ditt företag kan fortsätta att växa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61857.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.