Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man gör en dubbel Flare End bromsledningen

Bromssystemet i din bil består av många olika komponenter. Nästan alla av dessa komponenter ansluter till varandra via bromsledningar, som bär bromsvätska från en plats till en annan. För att förhindra läckage, dessa bromsledningar har en dubbel vidgad ände som tillåter kopplingen att korrekt täta mot den intilliggande montering. Att göra dessa facklor kan vara lite skrämmande i början och kräver några speciella verktyg. Om du återställer en bil eller bara installera nya bromsledningar, är det första steget att fördubbla flare din bromsslang slutar. Saker du behöver
Bromskrets skärverktyg
Steel broms
line slang Inre /Yttre brotschverktyg
Smärgelduk
filer
Visa fler instruktioner

1

Kapa slangen bromsledningen hjälp av bromsen verktyget styckning linje. Använd den inre /yttre brotsch att grada insidan och utsidan av den kapade ändan. Detta kommer att säkerställa att de blossar bli så rena som möjligt.
2

File den avskurna ändan av bromsledningen fyrkantig och platt med en fil och polera upp änden runt snittet med smärgelduk. Öppna koningsverktyg och leta reda på numret på det verktyg som passar med diametern på bromsledningen slangen. Skjut änden av bromsledningen i koningsverktyg så att änden av röret sticker upp så långt som steget på verktyget om storleken av slangen.
3

Sätt i slangen adapter som medföljer koningsverktyg i mitten av bromsledningen med händerna. Installera koningsverktyg över röranslutningen, sedan dra fast koningsverktyg tills slangadaptern bottnar. Lossa koningsverktyg för hand och ta bort slangen adaptern från röret.
4

tillbaka koningsverktyg över bromsen linje för hand och att dra ned koningsverktyg tills den bottnar. Lossa koningsverktyg och ta bort den från bromsledningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59178.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.