Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de bakre bromsarna på en Buick Lesabre

Buick Lesabre tillverkades med bakre trumbromsar på de flesta modeller, och dessa kan lätt tas bort. Den största trumman och skor är rutinunderhåll, avsedda att nås och repareras genom standardiserade metoder. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ta bort båda bakre bromsarna från en Lesabre i ca 40 minuter. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Trumbroms verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lyft Buick på bakhjulet genom att placera domkraft under en rambalk och pumpa spaken tills hjulet är i luften. Stöd jack med en pallbock på samma plats som jack huvudet.
2

Ta av hjulet genom att vrida alla moturs Lugnuts och dra hjulet från navet och hjulbultar. Förvara hjulet från fordonet.
3

Skjut trumman från bromsen genom att dra det rakt ut. Vissa modeller har keeper bultar eller skruvar på framsidan av trumman som kan tas bort i en moturs med en insexnyckel eller skruvmejsel. Inspektera insidan av bromsen för läckage eller slitage.
4

bort bromsbackarna genom att bända de långa hållare fjädrar bort av skon krokar med en broms verktyg eller skruvmejsel. Vrid den primära fjädern motsols (som ligger i mitten av varje sko). Skjut skorna, bort från fästplattan. Justeringen bult kan också tas bort vid den här tiden genom att dra det gratis, eftersom den inte har några skor att hålla den på plats. Ta hjulcylindern om det läcker
5

, eller kräver ersättning packningar, genom att vrida montera skruvar bakom fästplattan och dra kolven hjulcylinder fritt i huset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57597.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.