Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort kombiinstrumentet i en Ford Explorer

Mätaren klustret i alla fordon är ansvarig för att visa dig vad som händer med motorn när som helst . Om någon av dessa mätare skulle råka gå ut , kan du miste ett stort problem med din bil och inte ens vet det . Ibland är det de sändande enheterna som är dåliga , andra gånger är det kombiinstrumentet själv , vilket är vanligt i några års Ford Explorer . I det här fallet är projektet fordonet en 1998 Ford Explorer , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss de två Phillips - skruvar från infattningen som går runt mätaren klustret , med hjälp av en Phillips - skruvmejsel . Dra försiktigt infattningen från instrumentbrädan , utsätta enheten gauge cluster .
2

skruva isär mätaren klustret från instrumentpanelen , med hjälp av en 1/4-tums ratchet , förlängning och uttag . Placera skruvarna åt sidan för användning i ominstallation .
3

Dra ut mätaren klustret med båda händerna , håller det säkert . Justera greppet så att klustret finns i ena handen , och koppla de selar som leder till klustret med andra handen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60127.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.