Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Problem med en 1996 Cadillac STS

I 1996 års Cadillac STS har bara två påminner listade: fracturing bränslefördelningsröret och analog kombiinstrumentet defekt. Dessa problem påverkar Cadillac STS hela ett par år, inklusive 1996. När du har ett återkallande, återförsäljaravtalet avhjälper problemet utan kostnad för dig. Så fort du lär dig av en återkallelse på dina STS, bör du ta med den till generalagenten för att ha den delen repareras, även om du inte har problem med en del. Fuel Rail spräckning

Några av de 1996 Seville STS fordon med V-8 LD8 och V-8 L37 motorer använder nylonrör i bränsleledningen. Denna nylonrör försämrar och så småningom spricker, vilket orsakar en brand, eftersom det tillåter bränsle att läcka in i motorrummet. Värme som alstras av motorn eller gnistor från metall slår metall eller en sten få sparkas upp i motorrummet kunde antända läckande bränsle.

Återförsäljare installerar en rostfri montering bränslefördelningsröret. Enligt Recall Number NHTSA04V110000 bör återförsäljaravtalet också byta chassi linje bränsle retur. Cadillac började informera konsumenterna om problemet i maj 2004.
Analog Kombiinstrument Defect

Seville STS instrumentpanelen kluster tenderar att korta ut. Den korta stör passera nyckel systemet, som orsakar instrumentpanelen att misslyckas och kan orsaka en no-startvillkor. Om detta händer medan du kör, går instrumentpanelen tomt, mätarna sluta arbeta och de flesta "dummy lights" eller kontrollampa indikatorerna sluta fungera. Detta påverkar inte ABS, SIR, parkeringsbroms och service motor snart lamporna, men det påverkar säkerhetsbältet ljus, blinkers, helljus ljus, faror, oljetrycket och kylvätska lyser temperatur. Återförsäljaravtalet ersätter klustret instrumentpanelen gratis om din 1996 Seville STS är en av de återkallade fordon.
Snabbreferenskort

snabbreferens kort minns är bulletin nummer 41-01-02C och påverkar inte konsumenten i att det inte påverkar fordonets direkt. Cadillac distribuerar sex produktområden återkallandet snabbreferenskort till tjänsteleverantörer rådgivare och författare tjänster hos återförsäljarna. Servicepersonal använda korten som en vägledning för kontroll av 1996 års Cadillac Seville STS när det kommer in för en återkallelse eller tjänsten. Servicepersonal kontrollera kortet och jämför den med under-huven GM kampanj identifikationsetikett att avgöra om just Cadillac STS är berättigade till gratis återtagande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60840.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.