Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad betyder en Tie Rod kostnaden för att reparera ?

Dragstänger en viktig länk i arbetet med er vrida ratten och bilen går där du vill att det ska gå . Reparationer görs genom att ersätta den slitna ändarna av varje dragstång . Kostnad för Styrstag Slutar

Kostnaden för styrstag slutar varierar från fordon till fordon och om du köper dem från en återförsäljare eller en eftermarknad bildelar utbudet återförsäljare . Normalt återförsäljare priser för delarna är högre än delar som köpts på en Biltema . Räkna med att betala $ 30 till $ 80 per tie rod end i december 2010 .
Arbetskostnader

Byta både inner eller båda yttre styrstag slutar på de flesta bilar tar ungefär en timme. Shop priser för mekanik vid en återförsäljare är så mycket som $ 120 per timme . Shop priserna på oberoende reparationsanläggningar kan vara så lite som $ 40 per timme .
Överväganden
p Om ditt fordon används främst på motorvägar , antar slitaget på varje sida är nästan lika. Om inre styrstag slutet på ena sidan går dåligt , är det ena på den andra misstänkte och bör ändras .
Alignment

Varje gång du byter en dragstång slut bör du ha den främre däcket inriktning kontrolleras och justeras . Detta kommer att lägga ytterligare $ 50 till $ 100 till kostnaden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61262.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.