Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

GM Spark Plug Wire Installation

General Motors tändstift kablar tillverkas och säljs under AC Delco varumärke. De är kvalitet ledningar som är konstruerade för att dämpa högspänningsledningar tändsignaler och hindra dem från att höras via radio högtalare. De vanligaste mönster är raka boot eller 90-graders boot. Tanken bakom olika boot-konfigurationer är att förhindra att tändkabeln från om mot heta avgasrör. Använd kablar utformade för din bil. Saker du behöver
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Ta en tändkabeln och notera hur den leds till tändstiftet. Det är inte alltid lätt att spåra dirigeringen av ett tändstift tråd på V8-motorer, speciellt när de är gömda längs sidan av motorblocket. De snäpps i clips med andra kablar, och det är lätt att felaktigt koppla motorn.
2

Smörj varje ny tråd med en liten mängd dielektriskt fett innan montering. Varje ände av tråden ska låsas på plats på spolpaketet eller distributör, liksom på tändstiftet. Detta är viktigt eftersom det är lätt att tänka tråden är låst på plats när det inte är. Ryck i viran. Det måste finnas kvar under lätt tryck.
3

Upprepa denna process för varje tråd. Ibland, sladdar kors och tvärs varandra, speciellt på GM-fordon utrustas med en distributör cap. Trådarna är trassligt och svårt att spåra. Var särskilt tålamod och använd maskeringstejp för att märka ledningar. Det är inte viktigt att följa en fabrik diagram såvida trådarna blir hopplöst trassligt. Skapa ett diagram som är vettigt och använda den för att slutföra jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61027.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.