Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en bromsljusomkopplaren

En gör-det-själv bilmekaniker måste inte bara mekaniskt benägna, men han måste ha den grad av elektrisk fallenhet också. En tändning och broms lampkrets behöver vanligen av en tweak eller justering och ofta visar sig vara överväldigande till en mekaniker obekant med antingen systemet. Av de två systemen, är bromsljuskontakten förmodligen komponenten sannolikt att kräva en justering eller utbyte med några års mellanrum. Saker du behöver
5/16 tums skiftnyckel
5/16 tums insexnyckel
3/8 tums skiftnyckel
Ny bromsljusomkopplaren
vass tång

Visa fler instruktioner
Byt en bromsljusomkopplaren
1

Koppla bort den negativa (svarta) batteripolen med hjälp av antingen en 5/16 nyckel eller insexnyckel, beroende på vilken typ av batteri som används terminal .
2

Leta bromsljuskontakten. Den bromsljusomkopplaren kommer att ligga nära pivotpunkt av bromspedalen armen. A 5/16 mutter och låsmutter säkra bromsljusomkopplaren fast i brytaren hållaren.
3

Tryck på bromspedalen för hand för att säkerställa lämplig switch har lokaliserats. Om deprimerad bromspedalen släpper knappen på bromsljusomkopplaren har rätt kontakt identifierats.
4

Lossa tvåtråds eluttaget ansluten till baksidan av switchen och gå åt sidan.

5

bort 5/16 tums mutter säkra bromsljusomkopplaren sitt fäste med en 3/8 tum skiftnyckel.
6

Skjut bromsljusomkopplaren ur sin fäste. Ta del av positionen för den andra muttern som sitter på strömbrytaren innan du tar bort den. Det är den ungefärliga positionen muttern kommer att placeras på den nya växeln.
7

Montera muttern bara bort från den gamla kontakten på den nya växeln för hand till ungefär samma position som den gamla kontakten .
8

in den nya växeln bromsljuset i växeln fästet. Installera först 5/16 mutter på strömbrytaren för att säkra det på plats medan du håller strömbrytaren på plats med ena handen. Använd 3/8 tums skiftnyckel för att dra åt muttern på plats.
9

Anslut tvåtråds eluttaget på den nya bromsljuskontakten. Kontakten kan koppla in växeln i endast en riktning.
10

Trampa ner bromsen för hand och observera switchen som bromsen lossas från omkopplaren kolven.
11 < p> Anslut den negativa batteripolen på batteriet med antingen en 5/16 tums nyckel eller insexnyckel beroende på vilken typ av batteripolen.
12

Vrid startnyckeln på och funktionstest bromsen till säkerställa bromsljus kan manövreras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57873.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.