Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bromsledningen på en 1997 Mercury Marquis

Du behöver byta något av bromsledningarna på din Mercury Grand Marquis korroderade, läckande eller skadade på annat sätt. Det är en bra idé att inspektera tillståndet för dessa linjer var sjätte månad för att kontrollera om en sådan skada. Byta ut en linje på 1997 Grand Marquis är mycket som alla andra fordon, och se till att ersättande linjer böjs i samma form som de gamla var. Använd alltid linjer stål broms, aldrig koppar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
däck järn
Open-ended skiftnycklar
Gummi eller vinyl slang
DOT 3 bromsvätska
Bottle

Visa fler instruktioner
ändra raden
1

Hissa upp bilen fram eller bak - oavsett vilken motsvarar den bromsledningen du ändrar - och stödja den på pallbockar. Avlägsna hjulet för rätt bromsledningen.
2

Skruva och dra linjen metall broms passande för gummislang genom att gripa slangens koppling med en öppen nyckel som du vrider metall linjens montering med en annan skiftnyckel.
3

Lossa bromsledningen vid linjens andra ände med dina skiftnycklar och ta bort linjen från sina fästen.
4

installera ersättare bromsledningen till montering nära stambanan till huvudcylindern, många bildelar butiker bär bromsledningar som redan blossat vid ändarna och böjda i formen som behövs för din modell. Dra åt kopplingen med dina nycklar.
5

Kontrollera och se den nya linjen är trygg i fästena samtidigt ha tillräckligt avstånd till alla varma eller rörliga delar på bilen, och anslut sedan broms slang montering på linjen. Kontrollera att det inte finns några veck på gummislangen som du drar åt kopplingen.
6

Lufta bromssystemet vid ratten du ändrade linjen som beskrivs nedan.

Bleeding
7

Fyll i huvudcylindern till max med färsk bromsvätska och stäng locket på behållaren.
8

Lossa avluftningsventilen på bromsen tjocklek och ansluta en längd av 3/16-inch slang till ventilen. Sänk rörets andra ände i en flaska fylld delvis med bromsvätska.
9

Öppna avluftningsventilen medan en assistent pressar ned på bromspedalen inifrån bilen. Leta efter luft och vätska att komma ut ur slangen i flaskan och sedan stänga ventilen och ha assistent Släpp pedalen
10

Upprepa tills ingen mer luft kommer ut röret. - som i några fler luftbubblor i vätskan -. och sedan stänga ventilen och avlägsna röret
11

Anslut ratten till bilen och sänka den av domkraften står
<. br> Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58115.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.