Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Om Automatic Transmission Ombyggnad

Transmission ombyggnad är en av de dyraste bilreparationer en bilägare kan möta. De flesta människor vet inte när man ska bygga, hur mycket det kommer att kosta, vad man ska göra under professionell service, eller hur man kan vara säker medan du arbetar med alla delar. Men det tar inte lång tid att bekanta dig med grunderna för överföring ombyggnad. Komplexitet

överföring av ett fordon består av många olika delar - inklusive växlar, hydraulik, dator sensorer och kontroller, med mera. Det finns inte en enda mekanism. Bygga om en sändning kräver att du demonterar alla växellådans komponenter, räkna ut exakt vilka delar som orsakar problem, reparera eller ersätta de besvärliga delarna, och sätta ihop allting igen. Du behöver därför förstå vad alla delar av transmissionen är och hur alla delar av transmissionen arbete innan du tar överföringen av fordonet och attackera den.
Krävs Certifieringar /Kunskap

Vissa butiksägare hävdar att ersätta en sändning kräver särskild certifiering eller utbildning. De berätta detta som ett sätt att främja sin egen kompetens (som visserligen ofta är grundat), eller för att övertyga dig att köpa deras tjänster. Men du behöver inte vara certifierade för att arbeta på din sändning. Du behöver bara ha tålamod och mekaniska lutning nödvändigt att mixtra, följ instruktionerna från växellådan manuell och felsöka.
Nödvändighet

Bilägare ibland väljer att återuppbygga sina sändningar när det verkligen inte är nödvändigt. Seal läckage, till exempel, kan orsaka transmissionsolja till läckage och redskap att vara trög, men det betyder inte nödvändigtvis att hela sändningen tas isär och renoverade. En dålig verkstad kan dra nytta av någon som inte förstår hur sändningarna fungerar och göra en fullständig ombyggnad i en sådan situation, men en bra verkstad berättar bilägaren när överföringen problemet verkligen kräver full demontering och reparation. Alltid begära en uppskattning från vilken butik du använder, och begära att skadan för varje utbytt del förklaras och visas för dig genom att begära de delar tillbaka (de är dina, trots allt). Addera Säkerhet

Eftersom sändningar involvera så många komponenter, har säkerheten att vara en prioriterad medan ombyggnad. Transmissioner använder speciell vätska för att smörja sina komponenter, till exempel, och denna vätska måste tömmas och ersättas vid demontering och montering. Du bör veta hur man gör med denna vätska ordentligt och bära skyddsglasögon och handskar. Få någon att hjälpa dig att lyfta överföringen in och ut om du vet att du inte kan heft det själv, och vara försiktig med delar som visas anfrätt av rost eller andra ämnen.
Kostnad

Bygga om en sändning kan bli väldigt dyrt om det görs av en professionell, kostar i tusentals dollar. Kostnaden varierar beroende på hur många delar ersätts, hur mycket verkstaden för reparation, och vilken typ av transmission fordonet har. Dock får du ofta vad du betalar för i detta fall, eftersom en bra verkstad tar lite extra för att få bättre delar och betala de anställda en anständig lön för arbetet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59895.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.