Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Frambroms på 1998 Camry

Bromsbeläggen på Toyota Camry arbeta tillsammans med broms rotorer för att stoppa bilen med friktion. Friktionen bär bromsbeläggen ner tills du måste byta ut dem. Om du tillåter bromsbeläggen att bära längre än den rekommenderade minsta tjocklek, kommer nitarna börjar skära spår i rotorerna, skapar en dyrare reparation för dig att hantera. Det tar bara ungefär en halvtimme att slutföra varje hjul. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
stoppklossar
Automobile jack
stödbenet
bromsok kolv Tool Review Stålborste
Hylsnyckelsats

Visa mer instruktioner
1

Öppna motorrummet och sifon ungefär en tredjedel av bromsvätska från huvudcylindern med Turkiet baster. Placera vätskan i tråget för återvinning senare. Placera stoppklossar bakom bakhjulen av Camry. Hissa upp bilen med bilen uttaget. Placera en pallbock under den och lyfta den till ramen. Ta bort muttrarna med rörtång och dra hjulet från bilen.
2

Lossa bromsok bultar med en socket och ratchet. Dra bromsok bort från rotorenheten. Ta bort de gamla bromsbelägg och anti-skrika shims. Dra uppbackning pates från församlingen. Rengör hela aggregatet noggrant med stålborste. Sätt Mätmarkörverktyget och tvinga tillbaka kolven i bromsoket bostäder.
3

Placera fästplattorna på aggregatet. Sätt de nya bromsbelägg på, följt av anti-skrika shims. Placera bromsoket tillbaka på monteringsvagga. Dra åt bultarna med hylsa och spärrskaft. Montera hjulet och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Camry. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

Lägg bromsvätska till huvudcylindern som behövs för att föra det till rätt nivå. Pumpa med bromspedalen tills den är fast, som sittplats bromsbeläggen på rotorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58685.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.