Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för lyftning Fordon

Vid reparation ett fordon, en mekaniker ofta behöver kunna arbeta bekvämt under fordonet. Medan vissa av motorn kan nås genom huven, kan andra delar endast nås från under fordonet. Viktiga delar i en bil, t.ex. avgasröret och överföring kan endast nås underifrån. Därför mekanik behöver tillförlitliga sätt att lyfta fordon. Hi-Lift Jack

Hi-Lift Jack är ett populärt val bland offroad förare och 4 X 4 entusiaster. Domkraften har ett stort lyft fot, en stålstång att mekanismen klättrar samtidigt stöttning och en lång stål handtag som används för att hissa upp bilen. Dessa uttag kan användas för att lyfta ett fordon ganska hög. De längsta uttag är 60 inches lång, men kortare är tillgängliga, och de kan jack sin last till inom några inches från toppen av stången. Dessa uttag är användbara för att lyfta fordon ur vägen från hinder som kan göra det svårt att arbeta på fordonet medan korsa terräng.
Flaskdomkraft

A flaskdomkraft är en liten cylindrisk domkraft som använder en hydraulisk mekanism för att lyfta ett fordon. Dessa uttag har fördelen av att kunna lyfta mycket starka belastningar. Deras undergång är att de har mycket lite sidledes stabilitet. Dessa uttag ska aldrig användas om en person behöver för att faktiskt arbeta under ett fordon, och är endast lämplig för aktiviteter såsom ett däckbyte. <
Trolley Jack
p> Vagnen jack är en annan typ av hydraulisk domkraft. Skillnaden är att det är på hjul, och slungas låg på marken. Dessa uttag lyfta fordon som använder en stor tallrik. Detta gör att du kan placera jack optimalt under fordonet när höja den, och ger dig även möjlighet att lyfta en bil från ett antal punkter som inte kan stå emot det tryck som skulle sättas på dem genom den lilla lyftområde av en flaskdomkraft.
Scissor Jack

Scissor uttag är främst används för att lyfta upp fordon för att byta däck. Dessa är små och kompakta uttag som kommer med de flesta bilar. De bryter ner i två delar, den jackkroppen och handle.These uttag gör det lätt att lyfta upp moderna bilar. Domkraften placeras under hissen punkten på bilen med handtaget fäst vid kroppen. Bilen är sedan kapade upp. Dessa uttag lyfta endast en bil tillräckligt långt från marken för att byta däck, och bör inte användas för att arbeta under ett fordon.
Pallbockar

Pallbockar är verktyg som används för att hålla en bil när du behöver arbeta under av den under en längre tidsperiod. Använd en vagn jack för att lyfta bilen från marken. Sedan placera pallbockar under domkraften punkter. Du bör hitta jack punkter nära axeln och bakom ratten. Sänk bilen med vagnen domkraften så att axeln står för vikten av fordonet.
Hissar eller Lyftblock

Detta är det bästa sättet för professionella mekaniker som behöver arbeta på en bil. Dessa är de stora hissar som kan lyfta en bil flera meter från marken till en bekväm arbetshöjd. Dessa hissar finns i flera varianter, bland annat två post hiss, fyra-post hiss och saxlift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61192.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.