Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar främre rotorerna på en 1999 Honda Accord

Den 1999 Honda Accord har tillverkats med främre skivbromsar, som inkluderar en rotor, tjocklek, och kuddar som använder friktion för att stoppa bilen. Rotorn, en snurrande friktionsyta, kan bära ner eller blir skadade, behöver bytas. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ersätta en rotor på en Accord i cirka trettio minuter. Saker du behöver
Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Lossa, men inte bort muttrarna på ett av framhjulen på din Accord, höj sedan framhjulet med domkraft, vilket gör att golvet jack huvudet placeras på en ram järnväg. Pumpa spaken tills hjulet är i luften, sedan placera en pallbock nära jack huvudet för extra stöd. Placera inte stativet eller jack huvudet på avstängning eller karossen, eftersom detta kan orsaka allvarliga skador.
2

Ta bort muttrarna och dra hjulet och däcket utanför navet. Ställ ratten åt sidan, bort från bilen.
3

bort bromsok från bromsen genom att vrida de bakre fäste motsols bultar. Skjut bromsok och kuddar från rotorn och fäst dem med kontrollgruppen med twist band - inte tillåta bromsok att dingla med bromsledningarna. Dynorna är hålls på plats av små klipp. Ta bort clipsen genom att använda en skruvmejsel för att bända ut dem. Dynorna kommer då att lossna bromsok kolvarna.
4

Avlägsna rotorn genom att vrida mittspindeln muttern moturs och dra rotorn från navaggregatet. Byt ut eller dyka upp igen rotorn, skjut den nya eller renoverade rotorn på navet och returnera spindelmuttern till den ursprungliga tätheten. Byt bromsok och hjul i omvänd process som borttagning, och sänk Accord.
5

Upprepa hela processen på motsatt bromsaggregatet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57781.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.