Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Wagner ThermoQuiet Bromsbelägg

Processen för att installera Wagner ThermoQuiet bromsbelägg innebär att lyfta bilen, ta bort däcket och byta ut dynorna. Det är en enkel process som kan genomföras utan hjälp av en mekaniker, om du känner dig bekväm nog att använda vanliga handverktyg och arbete under bilen. Att hålla bromsbeläggen i bilen i gott skick är avgörande för din säkerhet, eftersom det kan bidra till att undvika olyckor. Saker du behöver
Ordet jack
Tire skiftnyckel
Wrench
Jack står
ThermoQuiet pads
Visa fler instruktioner
1

Park ditt fordon på en plan yta. Manövrera domkraft så att den är inställd i bilens underrede. Veva ihop domkraften så att den börjar höja din bil. Du kan sluta att lyfta den när dina däck är från marken tillräckligt hög för att ta bort dem. Placera pallbockar runt omkretsen av din bil för att ställa den på plats.

Lossa muttrarna på däcket och dra av dem. Placera dem åt sidan, så att de inte kommer att gå vilse. Dra däcket ur brunnen av fordonet
2

Hitta bromsok som fäster bromsbeläggen på bromsen -. Bromsoket är en rektangel-formad, och bromsbeläggen är placerade inuti av det. Båda elektroderna sitter på bromsen.
3

Avlägsna skruvarna från bromsok och skjut den bort från bromsen. Avsätt dessa bultar, så att de inte går vilse. Vänd bromsok över och du kommer att märka att elektroderna sitter på bromsoket med en bult. Lossa och ta bort denna bult, även ställa dem åt sidan, och skala av kuddar från bromsoket.
4

Tryck ThermoQuiet kuddar på plats inne i tjocklek, på samma sätt som de gamla dynorna installerades . Dra åt de nya dynorna genom att skruva bultarna på plats. Sätt tillbaka bromsok till bromsen och dra åt den, med samma bultar du tidigare tagit bort.
5

Fäst däcket tillbaka i brunnen och skruva fast den på plats genom att dra åt hjulmuttrarna. Ta bort pallbockar och försiktigt sänka bilen tillbaka till marknivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59026.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.