Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar Dragging Bromsar

Dragging bromsarna orsakar överskjutande bränsleförbrukning och eventuellt fel på bromsarna. Om du känner att din styrningen drar, bilen kör långsamt eller är det svårt att ha kontroll på vägen, kan du få dra bromsar. Bra bromsar är viktigt för grundläggande trafiksäkerhet, så se till att du löser det här problemet helt innan du hämtar tillbaka på vägen. Saker du behöver
Jack
Penetrerande olja
Crowbar
Hammer
New trumbroms
Wrench
Skruvmejsel
Ny nödbroms kabel
Show Mer Instruktioner
1

Kontrollera parkeringsbromsen först och se till att du inte kör med den. Körning med parkeringsbromsen på efterliknar känslan av att dra bromsar och kan skada din bil på samma sätt.
2

Kontrollera trumbromsar, som ligger i den bakre delen av bilen. De trumbromsar är anslutna till ett system av rör som länkar bromsarna till huvudcylindern. Om fjädrarna verkar trasig eller indragen, måste du byta ut dem.
3

bort bromstrumman med en partner. Lyft de bakre hjulen på bilen upp med en domkraft. Olja trumman med penetrerande olja för att lossa den. Stick en kofot under bromstrumman på ena sidan, och har din partner slog bort det med en hammare. Bänd och hammare tills trumman faller av. Detta förstör trumman. Ersätt den med en ny.
4

Skjut ny trumma på. Skaka den fram och tillbaka för att testa hur löst det är. Om det rör sig mer än en tum till endera sidan, ta bort trumman och dra malteserhjulet. Stjärnan hjulet är på botten av bromsen och har en naggad ytterkant. Det kan dras åt genom att vrida den nedåt med en skiftnyckel. Gör detta tills trumman endast rör sig något när du glider det på.
5

Kontrollera kabeln nödbromsen, som kan sitta, frysning eller korroderade. Helt isär trumbroms, ta bort trumman och fjädrar som håller skon på plats med händerna. Haka av fjädern klippet med en skruvmejsel. Detta är den pjäs som håller bromsen till bromsen skon. Se till att inte tappa denna pjäs, som den är liten. Kabeln ska nu sticker ut. Om det är korroderade, rostig eller fryst, dra ut den med tång och ersätta den med en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58332.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.