Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Ta bort bromstrumman på en Toyota Camry

Bromstrummorna ligger med bakhjulen på Toyota Camry och många andra fordon. Dessa trummor dölja församlingar broms sko, som arbetar främst med parkeringsbromsen. Du måste ta bort bromstrumman för att arbeta på eller ändra bromsbackarna. Det är troligt att du behöver ta bort båda trummorna tillsammans, som om en uppsättning av skor behöver förändras, de andra kommer också. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
Lug Paint skiftnyckel
eller krita
Avbitare
skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Lyft den bakre delen av bilen och stödja den på pallbockar. Lossa muttrarna på hjulen innan du lyfter bilen är en bra idé.
2

Block bilens framhjul med stoppklossar eller block stora och tunga nog för att hindra rörelse, släpp bilens parkering broms. Addera 3

bort muttrarna och bakhjulet med rörtång. Använd "femstjärniga" mönster för att ta bort muttrarna, flytta till en så nära mittemot muttern du tidigare tagit bort.
4

Markera relationen i bromstrumman till hjulnavet med, krita eller färg. Använd dessa märken när återansluta trumman så att du inte ändrar den dynamiska balansen i navet och bromsaggregatet.
5

Klipp bort eventuella pressade brickor som finns på tapparna och hålla trumman i Placera på navet. Använd avbitartång. Du behöver inte byta ut dessa brickor när du återansluter trumman.
6

Dra bromstrumman off. Om det har fastnat, ta bort pluggen på baksidan av aggregatet, sätt en skruvmejsel i hålet och vrid in skruven stjärnan att justera bromsbackarna så att trumman kommer att lossna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57892.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.