Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak i en Cheva Impala

Chevy Impala har en grundläggande inställning skivbroms i den bakre delen av bilen. Det är lätt att byta på egen hand med grundläggande verktyg som finns i din verktygslåda. Läs vidare för att lära sig hur man byter de bakre skivbromsar på din Impala i ungefär en timme. Saker du behöver
spruta eller sug pistol
Bil jack
Momentnyckel
Mekanisk tråd
2 Inboard bromsbelägg Sida 2 Utombordare bromsbelägg
4 Pad klipp
bromssko fett
Spanner Tool Review 2 Pad slitage indikatorer
Visa fler instruktioner
1

Drain 2/3 av bromsvätska från huvudcylindern behållaren för att förhindra spill vid komprimering kolven. Använd en spruta eller sug pistol att suga bromsvätskan och tömmas i en godkänd, försluten behållare.
2

Lyft den bakre delen av Impala från marken med en domkraft. Använd en momentnyckel för att lossa muttrarna och ta av hjulet och däcket montering. Placera enheterna möter upp på marken för att förhindra skador på hjulen.
3

Återkoppla två muttrarna som håller rotorn på efter att ta bort bromsoket. Skruva loss bulten och brickan som fäster fästet kabelförläggningssystemet till caliperhuset församling. Ta av bromsok bulten.
4

Rotera bromsok uppåt karosseriet och fäst till ramen på Impala med mekanisk wire. Koppla loss den från fästet, men ta inte ut den helt. Glida ut de yttre och inombordsmotorer bromsbackar och bromsbelägg, tillsammans med två bromsbelägg klipp från bromsok stöd.
5

Vrid kolven i bromsoket hålet med en skiftnyckel verktyget tills den sitter helt. Vrid tillbaka något tills flikarna är vid 6 och 12-tiden. Tryck eventuell luft ur skon genom att lyfta den inre kanten, ligger intill kolvaggregatet.
6

tillbaka de två pad klippen på bromsok stöd. Smörj innerdyna där det gör kontakt med kolven och monteringsytan. Installera den nya utombordare och inombordare bromsklossar och bromsbelägg, och se till att peka förslitningsavkännare ner i framkant av rotorn.
7

Lossa bromsok ventilhusdelen från ramen av Impala. Lägg den i läge över bromsarna och montera bultarna. Fäst den på kabeln fästet och vridmomentet till 32 ft lb Byt hjulanordning, sänka Impala och pumpa bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56939.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.