Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de Framhjulslager på en Chevy Colorado

Chevrolet Colorado ersatte S-10 under 2005 Chevy s nya lilla lastbilen produkt. Med det kom en hel del förändringar i utformningen, inklusive framvagn och hjullager. Traditionellt använde S-10 en multipel lagersystem som var svårt att fett och svårt att upprätthålla. Nu använder Colorado ett förseglat lagersystem som kommer ut i ett stycke och sällan behöver justeras. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Paint markör
Metallkrok
Visa mer instruktioner
1

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Lossa hastighetssensorn linje från selen. Detta är den enda elektriska anslutningen som går från navet på ramen, så koppla ur selen och skruva isär konsolen från de övre bärarmarna med 3/8-tums Ratchet och uttag. Använd färgen markör för att rita en linje på styrspindeln för att markera platsen för varvtalsgivare för ominstallation.
3

Unbolt bromsoket från de främre rotorerna med en 3/8- tums Ratchet och uttag, sedan hänga bromsok från metall krok och haka fast den andra änden till ett hål i ramen.
4

unbolt hjulnavet montering bultar från baksidan av styrspindeln med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Drag av rotorn och hjullager montering av som en enhet och placera den på marken. Sedan skruva isär navet från rotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60129.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.