Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en tändspole för en 98 Toyota Camry

Eftersom bilar blir mer avancerad, så gör deras tändsystem. I fallet med en 1998 Toyota Camry, använder den en fördelarlöst tändsystem där enskilda tändspolar sitta på toppen av tändstiften och skicka gnista direkt till dem. När någon av dessa går ut, kommer din motor att skjuta på en mindre cylinder, orsakar alla möjliga problem med motorn. Lyckligtvis är det inte så svårt att fixa. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Liten pick Tool Review Byte spole
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Unbolt två skruvarna på framsidan av motorhuven med 1/4-tums Ratchet och uttag, lyft sedan av locket på han ovanpå motorn.
2

Placera punkten av pick bearbetar på botten av spolen, där tändstiftet ansluter till tändspolen du vill ersätta, hålla pick parallellt med marken. Tryck pick verktyg för att lossa tändkabeln från spolen. Addera 3

unbolt tändspolen från topplocket med 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan dra upp och ut ur topplocket med en vridande rörelse.
4

Skjut spolen ersättare tändning i topplocket och skruva den på plats med spärrfunktion. Tryck sedan tändkabeln på tändspolen, sedan tillbaka motorkåpan med 1/4-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60348.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.