Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bromsbelägg på en Pacifica

Chrysler Pacifica har skivbromsar på alla fyra hjulen, och proceduren för att installera bromsklossarna är samma på alla hjul. Det är inte en svår procedur - tar ca 30 minuter att slutföra. Du kan göra installationen själv att spara på en mekaniker arbetskostnader. När du ändrar bromsbelägg, ta bromsrotorn först för att vara säker på att det finns inga skador på ytan och att det inte finns någon skevhet. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
stoppklossar
Automobile jack
stödbenet
Tvingfäste
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och kontrollera bromsvätskenivån i huvudcylindern. Om nivån är på den lägsta markeringen eller lägre, behöver du inte ta bort vätska. Om den är högre än den lägsta markeringen, ta bort tillräckligt mycket av det med kalkon Baster att föra den till rätt nivå. Placera vätskan i tråget för återvinning.
2

Placera hjulet checkar bakom bakdäcken. Höj Chrysler med domkraften. Placera en pallbock under bilen, nära fästpunkten, och höja den till ramen. Lossa muttrarna på hjulet med rörtång och ta bort bilen. Placera C-klämman på bromsoket, framifrån och bakåt. Dra åt C-klämman tills bromsok kolv placerar sig inom huset.
3

Demontera skruvarna styrtapp från bromsok med en hylsa och spärrskaft. Dra bromsok från rotorn och ta bort de gamla bromsbeläggen. Sätt i de nya kuddar och placera bromsok på fästet. Dra åt bultarna styrpinne med hylsa och spärrskaft. Sätt hjulet på Pacifica och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under bilen. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

Kontrollera bromsvätskenivån i huvudcylindern när du är klar med bromsen jobbet. Lägg till det som behövs för att få det till rätt nivå. Pumpa bromspedalen några gånger tills den känns fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58656.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.