Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att ta ut bränslepump Från en 1993 Ford Taurus

Ta bränslepumpen ur en 1993 Ford Taurus är en svår uppgift. Detta projekt kräver mekanisk färdighet och fallenhet för att slutföra. När bränslepumpen i 1993 Ford Taurus går dåligt, kan bränslet inte pumpas från tanken till motorn, och bilen startar inte. Byte av bränslepumpen blir då det enda alternativet. Alla de verktyg som krävs för detta jobb finns på alla Biltema. Demontering av pumpen bör inte ta längre tid än två timmar om du aldrig har gjort detta arbete innan. Saker du behöver
dräneringskärlet
2-ton jack
Jack står (2) katalog 3/8-drive hylsa och spärrskaft kombination
Flat skruvmejslar huvud
6-tums bit av 2x4 trä
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av fordonet med en domkraft. Placera två pallbockar under den bakre jack punkterna i bilen för att stödja.
2

bort slangklämmorna från de två slangar anslutna på baksidan av bränsletanken. Använd en 3/8-drive Ratchet och uttag för att ta bort dessa klämmor. Använd en liten platt skruvmejsel för att bända slangarna bort av tanken försiktigt. Plocka inte slangarna. Addera 3

Placera domkraften direkt under bränsletanken. Placera en träbit mellan uttaget och tanken. Höj uttaget tills den pressas mot botten av bränsletanken. Höj inte bränsletanken med bara domkraften eller du riskerar att punktera tanken.
4

bort två tank bandet montering bultar på baksidan av bränsletanken och låt tanken vila på jack .
5

Sänk domkraften långsamt för att komma upp i bränsletanken.
6

Avlägsna två kablage fäst vid den övre delen av bränsletanken. Sänk inte tanken helt tills du har tagit bort bränsle selar pump ledningar.
7

Sänk tanken helt till marken och skjut det klart av den bakre stötfångaren till ett öppet utrymme.

8

Knacka på låsringen ligger runt toppen av bränslepumpen med en hammare och en stor, platt skruvmejsel. Tryck ringen moturs för att ta bort den från toppen av tanken.
9

Bänd bränslepumpen från tanken med den lilla, platt skruvmejsel om det behövs. Bänd inte för hårt eller du kan skada bränslepumpen monteringsytan på bränsletanken. Ta bränslepumpen och placera den i en hink eller dränera pannan tills all bensin har runnit ut det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60823.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.