Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bromsar i en 2007 Ford F150 King Ranch

Den 2007 Ford F-150 King Ranch är en av Fords bästa lastbilar. Det är fullt av speciella funktioner. Kungen Ranch levereras med fyra hjul skivbromsar, som uppskattas av at-home mekanik överallt. Skivbromsar är tillförlitliga, elastiskt och lätt att ändra. Den genomsnittliga broms förändring för alla fyra däcken tar två timmar. Så om du kör på vägen och din bromsar skrika, oroa dig inte om besväret att ändra dem kan vara. Saker du behöver
däck järn
träklossar
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckel
bungee rep
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Vänd alla muttrarna på framdäcken ett varv motsols för att lossa dem. Ställ träblocken bakom ryggen däck för att hålla bilen från att rulla.
2

Placera golvet jack under framaxeln av F-150. Höj trucken tills framdäcket är mer än två inches från marken. Ställ stödbenet under samma axel. Avlägsna däcket för hand.
3

Avlägsna skruvarna från fästet på rotorn med hylsnyckel. Häng fästet i hjulet väl med bungee rep. Detta kommer att förhindra påfrestning på bromsledningen som sticker ut från baksidan av konsolen.
4

Dra klippen bromsbelägg (silver clips som håller bromsklossarna i) ur hållaren. Dra sedan ut bromsbeläggen. Håll stiften från varje bromskloss separat.
5

Kläm C-clamp vidare till bromsok fästet. Tryck den stationära änden mot den bakre delen av konsolen och positionera den rörliga änden över bromsok cylindern i mitten av fästet. Komprimera cylindern tills den är platt på fästet.
6

Sätt i de nya bromsbelägg i de luckor där de gamla satt och ställa klippen tillbaka till plats.
7

Bolt fästet tillbaka till rotorn med hylsnyckel. Ställ tillbaka däcket på till hjulet och finger dra åt lugs nötter. Sänk bilen och dra åt alla klackarna nötter med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57721.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.