Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Wire en generator och Starter

Processen för kabeldragning en startmotor och en generator på en bil är uppdelad i två delar. Den första delen behandlar anslutningar effektkrets eftersom förrätter konsumerar och generatorer producerar stora mängder energi. Den andra delen handlar om styrkretsarna. Förrätter slås av och på, och generatorn utgång regleras, både av deras respektive styrkretsar. Genom att bryta ledningar processen upp i två kategorier, är jobbet lättare att förstå, och resultaten är mycket mer förutsägbara. Saker du behöver
3/8-tums socket set
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Använd en skiftnyckel för att fästa den huvudsakliga batterikabeln till starter. Denna kabel går från batteriet till startmotorn och levererar fullt batteri spänning då startförsök. Fäst en liten kabel från tändningslåset till den lilla terminalen på startmotorn solenoid. Detta styr starter, vrida på och av när tändningsnyckeln vrids.
2

Bolt starter på plats med en hylsnyckel. Detta avslutar ledningar processen. Så länge som den negativa kabeln är ansluten till motorblocket, kommer startmotorn fungera. Starter fullbordar negativa kretsen genom startapparaten fallet när det är fastskruvad på plats. Ingen separat negativ tråd används från startmotorn till batteriet..
3

Bolt generatorn på plats Precis som starter, är den negativa fullbordas kretsen genom generatorn bostäder. Se till att den är ordentligt fastsatt i generatorn mount. Fäst en kabel direkt från generatorn utgående post till den positiva sidan av batteriet. Detta möjliggör full effekt från generatorn till batteriet när tunga elektriska krav ställs på generatorn.
4

Wire generatorns kontrollerna. Det finns en kontakt på generatorn som har från en till tre trådar - beroende på tillverkare - som gör flera saker. Den viktigaste förbindelsen är strömförsörjningen kabeln för att aktivera "fältet" anslutning. Detta befogenheter generatorns fältspolarna så el kan genereras som generatorns snurrar. En annan koppling kan driva ljuset generatorn varning på instrumentbrädan eller känslan av spänningen att driva spänningsregulator. Hänvisa till en servicemanualen specifikt till bilens märke och modell för specifika anslutningar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61083.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.