Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en tankbil Gas

Det finns massor av anledningar att ta bort en tankbil gas - ett hål i tanken, ersätter bränsle-sändarenhet, en dålig bränsleledning anslutning - men avlägsnandet är inte att svårt. Det enklaste sättet att ta bort gasen prat innebär demontering många delar. Saker du behöver
1 eller 2 assistenter
kryssmejsel
platt skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Torx-huvud hylssats
Open -nyckel som
Visa fler instruktioner
1

Kör trucken tills det finns mindre än 1/4-tank av gas i systemet. Du vill bensintanken för att vara så lätt som möjligt, annars kommer du ha svårt att ta bort det
2

Öppna gasen dörren och skruva isär Bränslepåfyllningsöppning från kroppen med hjälp av Torx-. head uttag och 3/8-tums ratchet. Tryck nacken vid mot insidan av lastbilen. Addera 3

unbolt sängen från kroppen hos lastbilen, med hjälp av 3/8-tums ratchet. Det finns vanligtvis sex till åtta skruvar som håller sängen på ramen.
4

Koppla ledningarna från baksidan av sängen till chassit, med händerna. Det finns en sele anslutningen på baksidan av ramen nära stötfångaren.
5

Lyft och ta bort sängen från lastbilen med hjälp av minst en assistent. En säng är tunga och otympliga att hantera, så att mer hjälp du har, desto bättre.
6

Lossa bränsleledningarna från toppen av bränsletanken, med platt skruvmejsel. Om du inte är säker på vilka linjer går där, märka dem med maskeringstejp och en penna.
7

krypa under bilen och skruva isär de växande banden från bensintanken. Tanken kommer att sänka från lastbilen, oftast rulla inåt nära drivlinan. Om det finns endast en liten mängd gas i tanken, kan du sänka den med armarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60011.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.