Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar det bakre bromsledningen i en 1989 Ford Tempo

En bromsslang med veck eller hål i det på Ford Tempo kan göra bromsarna ineffektiva när du kör. Det är viktigt att du inte bara hålla bromsarna i gott skick, men de bromsledningarna också. Inspektera dem minst lika ofta som du byter bromsbeläggen och skor på din Tempo. Kontrollera om sprickor, hål och öglor och se till att de inte läcker. Du måste byta bromsslangar om du hittar ett problem, eftersom alla "reparationer" som görs till en bromsledning kan endast betraktas som tillfällig. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
lug skiftnyckel skiftnyckel
ställa
stödbenet
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Bromsvätska

Visa fler instruktioner
1

Placera stoppklossar framför däcken Tempo front. Lyft den bakre delen av bilen på den sida som du behöver arbeta på att använda bilen uttaget. Placera en pallbock under Ford nära fästpunkten och höja den till ramen. Lossa muttrarna med rörtång och ta bort hjulet från Tempo.
2

Öppna motorrummet och dränera vätska från huvudcylindern med kalkon baster. Placera vätskan i tråget för återvinning. Under bilen, flytta den skadade bromsledningen genom att lossa beslagen med en skiftnyckel. Låt vätskan rinna i pannan från linjen. Ta bromsledningen från alla klipp som håller den och ta ut den från under bilen. Addera 3

Placera den nya bromsen linje under bilen och knäpp fast den på klippen. Anslut ändarna på beslagen och dra åt dem med en skiftnyckel. Montera hjulet på bilen och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Tempo. Sänk bilen till marken. Refill huvudcylindern med färsk bromsvätska.
4

Lufta ur bromsledningarna genom att ha en hjälpare att pumpa och hålla bromsarna när du öppnar avluftningsventilen med en skiftnyckel för att driva ut luften från ledningarna. Upprepa tills luften är ur ledningarna. Lägg bromsvätska som behövs under processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59102.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.