Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en servopumpen från en Audi TT

Audi TT är utformad för prestanda och köregenskaper, och en del av det som gör det möjligt är servopumpen. Genom att bistå styrrespons utan att göra det alltför mjuk, gör servopumpen ett bra jobb med att göra köra Audi TT mer lyhörd. När servopumpen går ut, så gör alla ledningsstöd, vilket gör att vrida bilen mer av en börda. För att åtgärda problemet måste pumpen bytas ut. Men först måste tas bort. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums breaker bar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ledarklämma
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av Audi TT med hjälp av domkraft och stödja den med domkraften. Unbolt nedre motor sköld från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag och ta bort den från bilen.
2

Leta remspännaren, som är på vänster sida av motorblocket , mot toppen. Vänd den med 3/8-tums breaker bar och en socket tills bandet går lös. Dra remmen från servopumpen.
3

Sätt dräneringstråget under servopumpen. Montera klämman på reservoaren sugledningen, som är den mjukt gummi linje. Ta bort slangarna använder linjen skiftnyckel och punkt slangarna ner mot tråget.
4

skruva isär servopumpen från motorblocket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk pumpen ned från motorrummet och från Audi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60609.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.