Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en huvudcylinder på en Honda Accord

Om du har märkt din bromspedalen långsamt släppa när du ansöker ihållande bromstryck, eller bromsvätska läcker från baksidan av motorrummet, kan den skyldige vara en defekt huvudcylinder. Huvudcylindrar har en tendens att slitas ut eller skadas av föroreningar i bromsvätskan. När detta händer på din Honda Accord, är det viktigt att ersätta huvudcylindern snabbt. Detta är ett jobb de flesta hem mekaniker kan åstadkomma i en eftermiddag och kräver bara några vanliga verktyg. Saker du behöver
10 mm linje skiftnyckel
12 mm socket
Hylsnyckel
Hylsnyckel förlängning
Visa fler instruktioner
1

Ta bort två elektriska kontakter som är kopplade till huvudcylindern på din Honda Accord. Tryck in flikarna på sidorna av kontakten och dra ut kabeln från huvudcylindern.
2

Använd en 10 mm linje skiftnyckel för att öppna de två bromsledningar anslutna till sidan av din herre cylinder. Vissa bromsvätska kommer att spilla ut ur dem.
3

Ta bort de två 12 mm bultar som fäster huvudcylindern till bromsservon. Det kommer att bli mycket lättare att ta bort dessa bultar om du använder en förlängningssladd tillsammans med 12 mm socket och skiftnyckel.
4

Dra ut den gamla huvudcylindern och sätta den nya i dess ställe. Montera den nya på plats med 12 mm bultar du bort. Dra dessa med hylsnyckel.
5

Fäst bromsledningar lossade i steg 2 till den nya huvudcylindern. Börja gängning dessa för hand, använd sedan linjen skiftnyckel för att dra åt dem.
6

Fäst de elektriska kontakterna till den nya huvudcylindern genom att skjuta dem i lämpliga hamnar. Varje kontakt passar bara i en av portarna, bara fästa var och en att den port som passar Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57515.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.