Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Aluminium Broms Verktyg

Aluminium bromsar används i lok samt husbyggnad. I byggbranschen är aluminium bromsar som används vid fastställande fascia på ett hus. Å andra sidan, aluminium bromsar finner användning i lokomotiv system såsom skivor aluminium broms används i tåg. Dessa bromsar består av en sammansatt gjutning av hårt keramiskt förstärkt aluminium material byggdes under en nodulär navet i gjutjärn. Blossa verktygslådor och verktyg sätter

Fackling verktyg som används på aluminium bromsar inkluderar en enkel koning verktygslåda som använder en enda flare i aluminium. Enkel koning verktygssatser med fräsar används också när enkel koning behövs i aluminium bromsar. Andra inkluderar en bubbla koningsverktyg uppsättningar som är populära med bil bromssystem.
Rivare och Benders

Fräsar används för aluminium bromsar inkluderar mini slang cutter och tunga slangar saxen. De används på aluminium bromsar för att skära rör av varierande storlek. En slang Bender används för att böja aluminiumrör i bromssystem. Ett aluminiumrör Bender kan arbeta med flexibla slangar storlekar och vinklar på upp till 180 grader.
Skjutmått

Skjutmått användas på aluminium bromsar inkluderar skiv park bromsok och tjocklek pin removers. Disc park bromsok används för att installera kuddar aluminium broms på fordon. Bromsok pin removers används för att säkert ta bort bromsok stift av aluminium bromsar. Under aluminium broms arbete, bromsok galgar används för att hålla bromsok ur en arbetares sätt och samtidigt minska riskerna för bromsslang skador. Finns
Spridare

Disc bromsbelägg spridare används för att driva en kolv tillbaka i bromsoket vid byte av bromsbelägg. De hjälper till att dra tillbaka en kolv samtidigt hålla kuddar sitter på plats för enkel bromskaliperenheten över en broms rotor.
Fluid Säkerhet Meter

bromsvätska säkerhet mätaren hjälper kontroll skick bromsvätska i en aluminium broms. Det är användbart i aluminium bromsunderhåll till kontrollen för vattenförorening i bromsvätskan. Detta bidrar till att säkerställa säkerheten i ett bromssystem.
Provtryckningspumpar Verktyg

trycktest verktyg som används för aluminium bromsar inkluderar ventil depressors och byggsatser tryck. De används för att övervaka trycknivåer på bromssystem. Pressure satser består av kopplingar och mätare för att testa trycket på bromssystem. De är användbara för att testa trycknivåer i aluminiumskenor broms.
Fluidumevakueringssystem Verktyg

fluidumevakueringssystem verktyg används för att blöda bromssystem. De hjälper till att ta bort olika vätskor från fordon såsom frostskyddsvätska, olja, transmissionsolja och växellådsolja. De är användbara i underhållet av aluminium bromssystem i att ta bort oönskade vätskor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61228.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.