Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort tändningslåset på en '96 Honda LX

Tändningslåset på en 1996 Honda LX förbinder tändningsnyckeln till startläget systemet av bilen. När bilen startas om och om igen över tiden, börjar övergången till förlora effektivitet, tills slutligen tändningslåset slutar fungera korrekt. För att hantera detta problem, måste du först ta av tändningen rattstången. Genom att göra detta kan du avgöra om tändningen är egentligen problemet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ratt avdragare
1/2-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner

1

Öppna upp huven och koppla bort den negativa polen på batteriet för Honda med en skiftnyckel. Låt bilen stå under tre minuter.
2

Ta bort skruven i luckan på undersidan av ratten med stjärnskruvmejsel. Skruva loss airbag från ratten med stjärnskruvmejsel, dra sedan krockkudden bort från ratten. Lossa den gula kontakten från airbag med händerna och ta krockkudden ur bilen. Addera 3

unbolt ratten från rattstången med 1/2-tums ratchet, förlängning och uttag. Skruva fast avdragaren ratten till ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra ner på mitten av ratten avdragare med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan ta ratten från rattstången och ställ den åt sidan.
4

bort den övre och nedre rattstången täcker från rattstången med stjärnskruvmejsel. Ta bort skruvarna som håller panelen under kolumnen på instrumentbrädan med stjärnskruvmejsel.
5

Koppla ledningarna till tändningslåset för hand. Sätt nyckeln i tändningslåset och flytta den till "0". Skruva loss tändningslåset från kolonnen med stjärnskruvmejsel. Ta avstängning kolonnen och ut ur Honda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61650.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.