Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en tjocklek på en Oldsmobile Alero

hotell med Oldsmobiles ur produktion, kan hitta delar till en Alero vara svårt. Om du behöver byta ett bromsok på din Alero, ta den till din mekaniker och ta reda på vad kompatibla delar kommer att arbeta med det (som Pontiac Grand Am). Studera så mycket du kan om den här typen av tjänster innan du tar den på dig själv. Saker du behöver
Allen /hylsnyckel
Däck järn
Jack
olja /vätska pan
Fresh bromsvätska
Caliper för Alero
Replacement brickor
Liten gummi bit
Bromsbelägg
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
Ta bort den gamla Caliper
1

Lyft upp och säkra bilen på en pallbock. Tappa två tredjedelar av bromsvätska från huvudcylindern. Avlägsna däcket och hjulet att nå bromsok du behöver.
2

Lossa bromsslangen från bromsoket genom att ta bort passkruvarna. Kasta brickorna på bulten. Anslut slangen med en bit gummi för att förhindra kontaminering av bromsvätska.
3

bort bromsok montering bultar och inspektera deras tillstånd. De kan behöva bytas ut, också. Lyft bort bromsok från knogen.
4

Ta bromsbelägg utanför bromsok. De bör nog bytas också.
5

Inspektera bromsoket stöd. Kolla efter rost och korrosion som kan hindra bromsok s resor.
Installera en ny Caliper
6

Bifoga nya bromsbelägg till ersättning bromsok. Montera bromsok på styrspindeln. Anslut fästbultar och vridmoment dem till ca 23 fot pounds för främre bromsok, 40 fot pounds för baksidan.
7

Anslut bromsen slangen till bromsok, med nya koppar brickor med monteringsbulten . Dra åt bulten till 35 fot pounds till 37 fot pounds.
8

Refill huvudcylindern. Lufta bromssystemet genom att öppna avluftningsventilen och ha en assistent trampar på bromspedalen för att ta bort luft ur systemet.
9

tillbaka hjulet montering och sänka bilen. Testa bromsarna "fasthet och drift, först medan stoppad och sedan på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56887.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.