Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en bromsrotor på en Dodge Ram 2500

De främre broms rotorer på en Dodge Ram 2500 är dual-faced ventilerade rotorer. Rotorer har alltid en minsta tjocklek inskriven in i den främre av rotorn. De måste kontrolleras varje gång antingen dynorna ersätts eller om de håller på att förvandlas, på grund av en skevhet situation. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
½-tums enhet luft Set pistol
½-tums enhet uttag
3/8-tums spärrnyckel
Set med 3/8-tums enhet uttag
vanlig skruvmejsel
Skruvnyckelsats
Droppkar
Visa fler instruktioner
1

höja och stödja framsidan av fordonet på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med hjälp av ½-tums pistol enhet luft och lämpligt uttag.
2

Placera droppskålen under rotorn och tjocklek. Lossa skruven bromsen bleeder hjälp av en skiftnyckel. Sprid bromsbeläggen så att du kan skjuta bromsok kolv tillbaka i hålet. Sätt i vanlig skruvmejsel mellan den inre ytan av rotorn och bromsbelägget och bända tillbaka kolven i bromsoket. Dra åt skruven bromsen bleeder.
3

Ta bort de två skruvarna som håller bromsoket till bromsok monteringsfäste med 3/8-tums enhet ratchet och uttag. Lyft bromsok från rotorn och stödja tjocklek så det inte hänger med sin slang.
4

bort bromsok-monteringsfäste med 3/8-tums enhet ratchet och uttag. Avlägsna rotorn genom att dra den av hjulbultarna.
5

Byt ut alla komponenter i omvänd ordning mot demonteringen. Fyll på huvudbromscylinder. Starta motorn och pumpa bromsarna 10 gånger för att justera främre bromsok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57287.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.