Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de främre Struts på en 98 Camry

De främre stag installerade i din Toyota Camry är konstruerade för en bekväm åktur. Dock kan dessa stöttor slits från ålder och konstant användning. Om din Camry börjar guppa upp och ner okontrollerat under tunga hållplatser och på hårda ytor, då är det dags att ha dessa stag förändrats. Ta bort de främre stagen är relativt enkel, tar inte mer än två timmar att slutföra under ideala förhållanden. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Lug Ratchet skiftnyckel Mössor och socket set
Breaker bar
Stoppklossar
Visa fler instruktioner

1

Höj fordonets front med en domkraft. Stöd bilen med pallbockar och säkra bakhjulen med stoppklossar. Ta bort båda framhjulen med en rörtång.
2

Ta bort låsmuttern för fästet som håller broms slang med ett spärrskaft och 10 mm hylsa. Ta den kvarhållande muttern som håller ABS sensorkablarna till staget med en spärr och 10 mm hylsa.
3

Lokalisera de två 19 mm muttrarna som fäster staget i styrspindeln. Ta bort båda med en spärr och uttag. Du kan behöva en breaker bar att framgångsrikt lossa dessa muttrar. Flytta staget från styrspindeln.
4

Leta upp de tre 13 mm muttrarna som håller staget till fjäderben. Ta bort dessa nötter med en spärr och uttag och flytta staget ut ur hjulhuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60893.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.