Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar elbromsarna

Elektriska bromsar är en speciell typ av bromsbacksinstallation för trailers.The bromsar ansluta till bromspedalen på dragfordonet och och får en elektrisk ström som använder en magnet för att bromsa. De flesta trailerbroms kit kommer förmonterade med skorna och magneter. Du måste installera sina fästplattorna på trailerns hjul och axel, och sedan koppla bromsen till dragfordonet. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Electric bromsaggregatet
Flare skiftnyckel
Momentnyckel
Sprint
Två ledare dubbelmantlad tråd

Visa fler instruktioner
1

Lyft upp vagnen och stödja den på pallbockar, ta sedan bort hjulen med din lug skiftnyckel.
2

bända dammskyddet från navet med en skruvmejsel och hammare. Ta bort sprinten eller metall klipp från navet muttern och ta sedan bort muttern, brickan och bäring och glida av navet. Addera 3

Skjut den elektriska bromsen montering på axeln. Kontrollera att du har rätt skylt för varje sida. Magneten på fästplattan måste vara på botten och bromsen arm måste peka mot fordonets front.
4

Montera låsbrickor på bultar vid den bakre änden av stommen plattan, sedan tillämpa muttrarna på bultarna och brickorna med din nyckel.
5

tillbaka navet med sin bricka och mutter. Vrid navet så du dra åt muttern till ca 40 foot-pounds med en momentnyckel, därefter sluta vrida och lossa muttern med fingrarna. Installera en ny saxpinne eller metallklämma.
6

Kör en längd av två ledare dubbelmantlad tråd från den främre lastbilen kontakt till en av de två bromsaggregat och ansluta kabeln vid bromsen stödplåten. Kör tråden längs axeln till den andra bromsen och anslut den.
7

Anslut ena sidan av ledaren kabeln till den blå kontakten på lastbilens främre pluggen, och anslut den andra kabeln till den vita terminalen .
8

Sätt tillbaka hjulen och sänka släpvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59146.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.