Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromsar på en 2004 Dodge Ram 1500

Bromsarna på en 2004 Dodge Ram kan ta en hel del övergrepp på grund av fordonets vikt och vad det kan bära. Som ett resultat kan bromsarna slits snabbare än på normala fordon, vilket gör det nödvändigt att ersätta dem oftare. Vid någon tidpunkt, kan det vara nödvändigt att ta bort alla bromsdelarna från fordonet att ha dem alla antingen byggas om eller bytas ut, vilket kan ta ett par timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och hex-head socket som
bromsslang klämmor
Linje skiftnyckel uppsättning

Visa mer instruktioner
Främre bromsar
1

Lyft upp Dodge Ram med domkraften. Ställ ett par montrar under ramen, sedan sänka domkraften så trucken stöds på fyra pallbockar. Ta av hjulen med däck järn.
2

Ställ klämman bromsledningen på gummi bromsledningen kör in i bromsoket. Ta bort anslutningen bromsledningen med en rad skiftnyckel. Skruva loss bromsok från knoge med 3/8-tums Ratchet och hex-head socket.
3

Tilt bromsok bort av knogen och ställ den åt sidan. Skjut rotorn bort av knoge använda båda händerna för att stödja vikten.
Bakre bromsar
4

Ställ klämman bromsledningen på gummi bromsledningen kör in bromsen bromsoket. Ta bort anslutningen bromsledningen med en rad skiftnyckel. Koppla den akuta anslutning bromsvajern med en skruvmejsel.
5

Unbolt bromsok från bakaxeln med 3/8-tums Ratchet och hex-head socket. Lyft tjocklek av av axeln och ställ den åt sidan.
6

Skjut rotorn off av axeln med båda händerna för att stödja vikten.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57988.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.