Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort 2000 Jeep Rotorer

När skivbromsar på din Jeep börjar gå ut, kommer de bromsbelägg 'slitagevarnare börja gnissla. Inte bara ändra kuddar för att stoppa skrika, du också att behöva byta eller vända rotorerna. Detta kommer att ge dina nya kuddar en fräsch, plan yta för att kontakta, göra kuddar och rotorer arbetar i harmoni. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Jeep Grand Cherokee, men processen är liknande för andra jeep fordon, och ta bort rotorerna att ersätta dem eller förvandla dem är inte svårt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Hylsnyckelsats
Kraftig wire
platt skruvmejsel
Cotter-pin puller
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta den främre delen av fordonet, och sedan ställa den på pallbockar. Se till att bilen är helt och fast på läktaren innan du arbetar på det. Ta framhjulen, med däck järn, och ställ dem åt sidan från din arbetsyta. Endast de främre hjulen på Grand Cherokee har skivbromsar.
2

Lossa de två skruvarna som håller bromsoket till den främre styrspindeln med hylsnyckel, använd sedan den tunga tråd för att avbryta bromsok från framvagnen så det finns ingen spänning på bromsledningen.
3

Bänd bort dammskyddet på mitten av bromsrotorn, med platt skruvmejsel. Platta sprinten i mitten av rotorn med tång, och dra ut den ur kronmuttern på bromsen rotor med sprinten stift avdragare.
4

skruva isär centrumbult på bromsen rotor med hylsnyckel. Grip rotorn på båda sidor med händerna och dra bort navet.
5

Byt eller vrid rotorn som rekommenderas, sedan upprepa processen för andra rotorn.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57885.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.