Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorn i en GMC Sierra

När din GMC Sierra ryser och pulser till ett stopp, du vet att det är dags att få nya rotorer. Rotorer, även känd som bromsskivor, behöver endast ändras om de blir skev eller alltför sliten och kan inte återuppstått. Lyckligtvis är processen enkel och du kan göra det själv i ditt eget garage. Instruktioner
1

Drain två tredjedelar av bromsvätska från bromscylindern. Sedan jack upp din GMC Sierra med domkrafter och pallbockar. Var noga med att blockera hjulen att hålla din bil från att rulla medan du arbetar. Ta den första monterade däcket.
2

in en skruvmejsel genom bromsoket i bromsrotorn vane. Detta håller rotorn vrider sig medan du markera positionen av framhjulet förlängning på navet. Du bör göra detsamma för anställningen av den gamla rotorn på navet. Addera 3

Lossa bromsok fästbultar och sedan hänga bromsok och bifogade bromsslang ur vägen med mekaniker tråd . Var noga med att inte koppla bort bromsledningen.
4

Ta bort den gamla rotorn och rengör området runt navet med en fuktig trasa. Installera den nya rotorn och dra åt fästskruvarna.
5

Släng tråden och skruva bromskaliperenheten tillbaka i position med en momentnyckel. Sätt tillbaka hjulet montering och däck och flytta upprepa den här processen för varje ytterligare rotor.
6

Sänk din lastbil när du har installerat de nya rotorer. Dra och dra åt muttrarna och sedan fyller på huvudcylindern med ny bromsvätska.
7

Pump bromsen på din Sierra tills du får en fast pedalen och se till att provkörningen din GMC för att se allt är i gott skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56994.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.