Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de främre rotorerna på en 2003 Honda Accord

De främre rotorerna som kommer på en 2003 Honda Accord snurra med hjulen. När bromspedalen trampas ner, bromsoken nära och grepp mot rotorerna, bromsa fordonet. Med tiden bromsbeläggen slits ner i bromsok, och det gör ytan av rotorerna. När det händer, rotorerna måste tas bort så att de kan antingen stängas eller ersättas med nya rotorer. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Mekaniker tråd
Tänger
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Phillips-skruvmejsel
2 bultar, 8 mm
Visa fler instruktioner
1

Sätt domkraften under fronten på bilen. Lyft upp domkraften och sedan sätta bilen på domkraften. Använd däck järn att ta av framhjulen.
2

Använd spärrfunktion för att skruva isär bromsen-bromsok fästet från styrspindeln. Lyft bort rotorn. Loop en längd av mekaniker tråd runt den övre länkarm och genom mitten av bromsok, sedan vrida ihop ändarna med hjälp av tången. Se till att bromsoket inte är vriden och bromsledningen är löst.
3

Ta bort de två Phillips-skruvar på framsidan av rotorn med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Försök att dra av rotorn. Om det inte rör sig, trär de två 8 mm skruvar i de gängade hålen placerade mellan hjulet klackarna. Dra åt bultarna tills rotorn dyker gratis. Drag av rotorn från navet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57948.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.