Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar bromsskivan Parkering på 1995 Mustang GT

Skivan parkeringsbromsen på 1995 Mustang GT är konstruerad för att komprimera bakbromsen rotor för att förhindra att bilen rullar. Parkeringsbromsen är Mustang sekundära bromssystem. Även om de främre och bakre bromsarna inte fungerar på rätt sätt, kan parkeringsbromsen alltid användas för att förhindra att bilen rör sig. Närhelst parkeringsbromsen handtaget dras uppåt, komprimerar den bakre parkeringsbromsen till sidan av den bakre bromsrotorn. Över tiden kommer parkeringsbromsen slits och behöver justeras för att hålla den fungerar. Saker du behöver
skruvnyckel set (Metric)
Visa fler instruktioner
1

bort mittkonsolen från mellan framsätena med sido spakarna inåt och dra uppåt på konsolen samtidigt. Ställ in konsolen på sidan.
2

Inspektera handtaget handbromsen så att den helt frigörs och i nedfällt läge. Tryck parkeringsbroms knappen handtag release. Dra parkeringsbromsen uppåt fyra klick och sluta. Lämna parkeringsbromsen sitter uppåt.
3

titt nedan parkeringsbromsen hantera och lokalisera justeringen muttern i änden av justeringen kabel stången. Lossa justeringsmuttern med en skiftnyckel tills det är knappt löst.
4

Tryck parkeringsbroms knappen handtag frisättning tillbaka och lägre parkeringsbromsen handtaget tills den är helt nere. Vrid justeringen medurs för att dra åt muttern tills det är nära botten av parkeringsbromsen handtaget.
5

Tryck på handtaget utgåvan igen och dra åt handbromsen uppåt så långt det går. Sänk parkeringsbromsen tills den är helt i nedfällt läge. Upprepa detta upp-och-ned-process totalt fyra gånger för att riktigt justera parkeringsbromsen.
6

tillbaka mittkonsolen mellan sätena tills konsolen låses på plats. Prova funktionen av den nyligen justerade parkeringsbromsen genom att parkera Mustang GT på en upphöjd yta och dragit åt parkeringsbromsen. Fordonet skall förbli stadigt på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59099.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.