Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Caliper i en Nissan Pathfinder

Review, en Nissan Pathfinder, liksom de flesta stadsjeepar, är beroende av sina bromsar. Byta ut en sliten eller sprucken bromsok är inte en lätt uppgift, och görs bäst av en expert. Prata med någon för att se till att du vet exakt vad du ska göra innan du tar på sådant underhåll själv. Instruktioner
Ta bort den gamla Caliper
1

Ta rätt monterade däcket när fordonet säkert upp och stöds på stödbenet.
2

Koppla bort bromsslangen från bromsoket genom att ta bort fästa bulten. Anslut bromsen slang med en liten bit av gummi för att förhindra förlust bromsvätska och smuts.
3

Ta bort fästet montering bultar från bromsoket. Lyft bromsok från knogen för att ta bort det. Addera Installera nya Caliper
4

Placera den nya bromskaliperenheten på knogen. Se till rotorn passar mellan bromsbeläggen. Montera skruvarna och dra dem till rätt moment.
5

Anslut bromsen slang till bromsoket. Använd ny bricka med fästa bulten och vridmoment bulten till 12 fot pounds till 14 fot pounds.
6

Lufta bromssystemet,. Öppna avluftningsventilen och har någon annan hålla ner pedalen för att avlägsna luft. Koppla bort den negativa batterikabeln innan du gör detta.
7

Använd bromspedalen igen för att testa hela systemet. Kontrollera att elektroderna är inställda och pedalen är fast, och se till att det inte finns några läckor.
8

Återkoppla hjul och sänka bilen. Testa bromsarna på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56886.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.