Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en bromstrumma från en Mercury Sable

De bakre bromsarna på din Mercury Sable använda en trumma-och-sko-konfiguration. Medan trummorna är mycket hållbara, kan de bära och kommer att kräva resurfacing från tid till annan. Om du byter ut de bakre bromsarna på din Mercury, behöver du för att komma till skorna och hårdvara genom att ta bort trummorna. Om trummorna är slitna för mycket, kan ersättning vara nödvändigt. Byte trummor är tillgängliga från de flesta auto-delar butiker eller via Mercury återförsäljare. Saker du behöver
Jack
Jack står
Breaker bar
Hylsnyckelsats
rörtång
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på baksidan av din Mercury med en socket och breaker bar eller lug skiftnyckel. Lyft baksidan av din Mercury med en domkraft, placera sedan en uppsättning pallbockar under bakvagnen. Sänk domkraften, ställa bilen på pallbockar.
2

Avlägsna muttrarna från bakhjulen, skjut hjulen utanför bilen. Ställ hjulen åt sidan och sätta muttrarna på ett säkert ställe så att du inte förlorar dem.
3

Kontrollera området vid basen av hjulbultar, kontrollera vädret de fabriksinstallerade trumma vasaller är fortfarande på plats. Om de är, bända hållaren från ratten stud med en flat skruvmejsel och kassera hållarna.
4

tag bromstrumman på båda sidor med händerna och dra den rakt ut från bilen. Flytta till den motsatta sidan av bilen och upprepa processen för att ta bort den andra bromstrumman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57950.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.