Hur man installerar ett soltak i en Acura Integra

Nästan alla Acura Integra modeller kom med en fabrik taklucka, men för de få som inte kommer att installera en eftermarknad taklucka ha vinden i håret snabbt. Installera en taklucka i en Acura Integra tar speciella verktyg för att slutföra. En stadig hand krävs också tillsammans med en professionell nivå av erfarenheter av installationen. Den största taklucka tillgängliga för Acura Integra är 20 inches bred och 32 inches lång. Saker du behöver
ark eller tarp
Skruvmejslar
Borr och bits
Maskeringstejp
Plåtsax
Tätningsmedel
Razor kniv
Visa fler instruktioner
1

Förbered arbetsområdet genom att lägga ut de verktyg och kontroll för att säkerställa att alla de nödvändiga delarna kom med taklucka. Läs installationsanvisningarna noga eftersom processen kan variera något mellan soltak.
2

Lägg ett ark över inredningen för skydd och håll skuggan facket upp på taket. Se till att det finns minst fyra inches av fritt utrymme åt alla håll. Center facket och markera hörnen med en skruvmejsel. Tryck skruvmejseln genom innertaket och grop taket precis tillräckligt för att möjliggöra lokalisering av läget från utsidan.
3

Ta headliner och alla styrkande styrelse. Fäst mallen på biltaket med bandet genom att rada upp groparna gjort tidigare. Gör ett hål genom taket på det ställe där en grop och klipp ut taket med plåtsax genom att följa mallen noggrant.
4

utjämna metall kanter med en fil för att begränsa läckage. Testa montera takluckan för att se till att det finns 4mm utrymmet på varje sida. Applicera metallgrundfärg runt kanterna på öppningen.
5

Kör en sträng tätningsmedel runt den inre läppen av takluckan och ställa den på plats. Haka fast klämringen och skruvar på ramen försiktigt så att inte för hårt. Torka upp tätningsmedel som pressas ut. Gör eventuella ändringar i headliner med en rakkniv kniv och ställ tillbaka den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97955.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.