Hur man målar fälgar

Många bil entusiaster måla sina fälgar att göra sina fordon sticker ut från resten. Ett tunt band av kontrasterande fälg färg kan lägga stil till en mörkfärgad hjul. Fälgar är normalt målas medan hjulet själv är i färd med att målas, men i vissa fall, kan fälgen själv framställas och målade separat. Om hjulen håller på att målas, fälgar bör maskeras av efter resten av hjulet är torr. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
Wheel Soap renare Mössor och vatten
mjuk trasa
400-grit sandpapper
Maskeringstejp
Tidning
Primer
Wheel måla
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant, jämnt underlag. Lossa hjulet klackarna med rörtång, men inte helt ta bort dem. Lyft bilen med en domkraft och stöd bilen med pallbockar. Tag bort hjulet klackarna och demontera hjulen bort av navet.
2

Ta bort all smuts och sot från hjulen genom att tvätta dem med en mild tvållösning. Använd en icke-slipande hjulet rengöringsmedel för avlägsnande tuffare fläckar av smuts och sot. Skölj och torka hjulen med en mjuk trasa grundligt.
3

Wet-sand fälgen med 400-slippapper. Applicera maskeringstejp på insidan av fälgen, och använd en kombination av maskeringstejp och tidningar för att maskera bort hjulet. Sätt registerkort i läppen på fälgen för att undvika att få måla över-spray på däcken.
4

Applicera tre lätta strykningar primer på fälgen. Vänta 15 minuter mellan lagren. Efter den tredje lager primer, applicera fem till 10 lager av hjulet färg på fälgen, och se till att vänta 15 minuter mellan varje lager.
5

Vänta minst en timme för att färgen helt torka. Avlägsna tidningen och maskeringstejp från hjulet. Montera hjulen på navet och dra åt hjulet klackarna. Sänk bilen till marken och dra åt hjulbultarna klackarna med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97789.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.