Hur Återvinn aluminiumfälgar

Aluminium är en av metallerna som är mest återvinns i USA, vanligen i form av aluminiumburkar. Under 2009 var cirka 57 procent av dem återvinns. En av anledningarna till att aluminium återvinns så ofta är att metallen är oändligt återvinningsbart - vilket betyder att den kan återvinnas om och om igen utan att skada metallen struktur. Om du har andra aluminium objekt som du vill återvinna, kommer det inte vara så enkelt som återvinning burkar på din lokala mataffär, men du har gott om alternativ för återvinning dem. Instruktioner
1

Kontakta din lokala sopor dumprar för att ta reda på om du kan lämna din aluminiumfälgar på trottoaren med resten av din återvinning. Eftersom fastighetsnära återvinning är det enklaste sättet att återvinna de varor som du inte behöver längre, det är värt ett samtal eller e-post till din dumpern att ta reda på. Ofta dumprar placera ett klistermärke på toppen av papperskorgen, anger vad du kan placera i soporna. Sopor dumprar upprätthåller också listor över godtagbara material på sina webbplatser.
2

Hitta ett lokalt centrum återvinningsstation om din fastighetsnära sopor dumprar inte accepterar aluminiumfälg med ditt hushåll återvinning. De flesta städer eller län upprätthålla en uppsamlingsplats för återvinning, så ett bra ställe att börja är att kontrollera din stad eller län hemsida. Du kan också använda Earth911 s sökbara rikstäckande databas för att hitta återvinningscentraler samling nära dig. Ring närmaste kontor för att ta reda på sina timmar och vad de accepterar.

Eftersom aluminium är en så värdefull metall, en uppsamlingsplats kan betala dig för mängden aluminium som du har fört in vid den använda samma takt för aluminium kan återvinning. Om möjligt, välj det center som erbjuder betalning för metaller i syfte att kompensera kostnaderna för att föra dina varor till uppsamlingsstället. Addera 3

Samla dina aluminiumfälgar och andra aluminiumprodukter du vill att återvinna, och släppa dem på seminstationen i ditt val. Eftersom metall stöld är ett problem i vissa delar av landet, vissa uppsamlingsplatser kräver att du visar en bild-ID och bevis på uppehållstillstånd för att släppa ut material. Glöm inte att ta med lämplig identifiering så att du inte behöver göra mer än en resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97910.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.