Hur man förbereder aluminiumfälgar för en Car Show

Aluminium är den mjukaste metall som används för att göra bil fälgar. På grund av detta, fälgar aluminium kan bli urkärnade, missfärgade och skadade från vardaglig körning lättare än andra fälgar. Förbereda dem för en bil show tar ett par timmars arbete med material från din lokala bildelar butik. Car Show domare förväntar fälgar att vara perfekt och fri från gropar eller missfärgningar. Det bästa sättet att få perfekt aluminium fälgar är att ta bort och återanvända den klarlack som finns på dem. Saker du behöver
600 grit Wax sandpapper Mössor och fett remover
Microfiber handduk
maskeringstejp och papper
Klarlack sprayfärg
Biltvätt tvål
Sponge
Bomull handdukar
aluminiumfälg polska
Visa fler instruktioner
Missfärgad aluminiumfälgar
1

Sand aluminium fälgar med 600 sandpapper. Detta tar bort ytan av klarlack och gör sig av med några gropar eller missfärgning på fälgarna. Sand tills fälgen ser matt och slät. Se till att få mellan och på sidorna av några ekrar i fälgen.
2

Torka kanten med vax och fett remover med en microfiber handduk. Vaxet och fett remover tar bort eventuella vaxpartiklarna från gamla städare och gör sig av med fett och olja från dina fingeravtryck. Den microfiber handduk lämnar inte ludd på fälgen, vilket kan ses under den torkade klarlack måla. Placera maskeringstejp över luften ventilspindeln så det inte blir igensatta med färg. Om fälgen är fortfarande monterad på däcket, täcka däcken med maskeringstejp papper och tejp.
3

Spray 4:57 tunna lager klarlack måla på kanten, hålla burken 6 till 8 inches från ytan. Använd vänster till höger slag istället för att flytta upp och ner. Se till att få mellan ekrarna också. Vänta 10 minuter mellan varje lager och 4 timmar innan du hanterar aluminiumfälgar. Addera Ny eller ren aluminiumfälg
4

Rengör aluminiumfälgar så de är fria från smuts eller vägsmuts. Regelbunden biltvätt tvål, en mjuk svamp och vatten kan användas för detta. Torka hjulen med ett sämskskinn eller låta dem lufttorka helt.
5

Applicera en liten mängd aluminium hjul polish till en ren handduk och börja torka av den på hjulet med små cirkulära rörelser. Gör detta tills hela hjulet är disigt med polish och låt det sitta i två till fem minuter, eller per den polska tillverkarens anvisningar.
6

Använd en ren handduk för att polera diset bort av hjulen. Använd cirkulära rörelser igen och polera hjulen för hand för att få ett ljust sken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97906.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.