Hur Ship Fälgar & Däck

Hjul och fälgar köps och säljs varje dag. Processen med att köpa en uppsättning hjul och fälgar är lätt, eftersom det handlar om en enkel finansiell transaktion. Men sjöfarten en uppsättning hjul kräver inslagning hjulets och däck med runda bitar av kartong och sedan linda dem med sjöfart wrap och tejp för att säkerställa att de kommer fram i bra form. Saker du behöver
Kartonger
Saxar
Marker
tejp
Plastic sjöfart wrap
Visa fler instruktioner
1

Mät bredd och hjulens diameter och däck. Detta kommer att variera beroende på hjul och däck paket och kan vara allt från 18 inches till över 25 inches i diameter. Bredden varierar från cirka 7 till 14 inches på breda fälgar och däck.
2

Inköp nog separata bitar av kartong att göra runda bitar av kartong som är större i diameter än diametern på däcken. Lådor som köpts från ett rederi Store eller från ett företag som hyr rörliga skåpbilar och utrustning kommer att fungera. Addera 3

Lay hjulet och däck på kartong och spåra den yttre omkretsen av däcket med en markör och sedan klippa ut formen med en låda kniv. Du behöver två stycken för varje hjul, så om du skickar fyra hjul, det är åtta runda bitar av papp.
4

Placera en rund kartong bit på varje sida av hjulet och sedan tejpa bitarna av kartong till hjulen genom att linda tejp runt hela omkretsen av hjul och däck. Placera förpackningsmaterial mellan de två hjulen, om så önskas. Kontrollera att kartongen skyddar hela ansiktet av hjulet för att förhindra att den repas. Den kartong bit bör vara större än däckets så att den böjer sig över på den plana ytan hos däcket. Gör detta med varje hjul och däck.
5

Placera två hjul och däck tillsammans med sidorna av hjulen som vetter ut från bilen mot varandra. Detta kommer att förhindra den synliga sidan av hjulet från att repas. Tejpa två hjul tillsammans med tejp, linda tejp runt båda hjulen flera gånger. Upprepa för den andra hjulparet så att du har två separata "paket."
6

Wrap hjulparet med plast sjöfart wrap, som är tillgänglig från sjöfart och packning butiker. Den wrap kommer att hålla fast sig själv som du linda den runt hjul och däck. Täck hela ytan av hjul och däck. Wrap sjöfart tejp runt wrap, passerar över däcket och kartong kretsar som skyddar hjulen. Upprepa för den andra hjulparet.
7

Skriva ut en fraktsedel och fäst den på kartong eller till den plana ytan på däcket med tejpen. Se till att etiketten är helt säkrad med tejp. Ta hjulen till avsändaren av ditt primat. Shoppa runt, eftersom vissa avlastare kan vara billigare än andra. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97887.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.