Hur man målar eller pulverlack Hjul

Pulverlack och måla bilens hjul kommer att vara samma process för både pulverlackering och målning . Den gummidäck måste avlägsnas från varje hjul som du kommer att måla , och hjulet måste fylla rengjorda och fria från all olja och smuts . Det tar ca 24 timmar att korrekt slutföra denna process , men du behöver rätt verktyg och arbetsplats för att få detta gjort . Saker du behöver
Bensin
Duk hängande krokar
pulverlackering /färg
sprutpistol
Visa fler instruktioner
1

Place hjulet på en ren yta som är helt fri från fukt. Blöt en trasa med bensin och torka hela ytan av hjulet utan att missa en plats . Bensin kommer att ta bort olja på hjulet tillsammans med annat skräp , och det är lättillgängligt . Var försiktig .
2

Låt bensinen att helt avdunsta när du hänger hjulet på en hängande rack . Hjulet ska vara av marken innan du fortsätter .
3

Ladda pulverlackering eller färg i pistolen . Spraya hela ytan av hjulet i en sida- till - sida rörelse tills hela hjulet är täckt. Låt pulverlackering eller färgen torka i två timmar , sedan använda en mer päls. Låt hjulen att torka i 24 timmar innan du tar bort dem från de hängande krokar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97876.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.