Hur man uppgraderar en Audi

När det gäller tyska bilar är Audi en av de mest erkända märken runt. Bilarna från detta företag har enkla men tilltalande design och erbjuder en stark prestation. Audi är också populära bilar för uppgradering och tuning. Många företag erbjuder prestanda delar för detta märke, så det finns gott om val. Ett av de enklaste uppgraderingar ersätter den Audis stock fälgar och däck med bredare och större hjul och däck. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Momentnyckel
Rag och avfettningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Välj hjulen. Många företag tillverkar hjul för Audi, så det finns många val. Företag som BBS gör mycket högkvalitativa hjul, eller så kan du använda OEM-hjul från en annan Audi modell. Om din Audi är inte en S-modell (S4, S6, RS4, till exempel), och sedan installera en uppsättning av större hjul från en av dessa modeller är ett sätt att uppgradera hjulen och behålla en fabrik utseende.
2

köpa rätt däck. Vid val av däck, ta hänsyn till vad du kommer att använda din Audi för. Om du gör en hel del körning i snö eller regn, är en all-säsongen däck det bästa valet. Å andra sidan, om du bor i ett varmt klimat, kommer en ultrahög prestanda sommar däck ger imponerande köregenskaper. Har en professionell däckverkstad montera däcken. Addera 3

Parkera bilen på ett plant underlag när du ska byta hjul och däck paket själv. Lossa muttrarna för hjulen med en rörtång. Använd en domkraft för att lyfta bilen och sänka den på pallbockar. Avsluta ta bort muttrarna och den gamla hjul. Torka navet monteringsytan med en trasa och avfettningsmedel.
4

Skjut det nya hjulet och däcket på navet, se till att den sitter ordentligt. Gänga på muttrarna och dra åt dem med rörtång. Sänk Audi tillbaka till marken. Slutför dra åt muttrarna progressivt i ett korsvis till 90 foot-pounds. Slutför installationen de återstående tre hjulen. Kontrollera åtdragningen av hjulmuttrarna efter att bilen körts 100 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97812.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.