Hur man tar bort guld från fälgar

Anodiserad guld kan strippas från bilens fälgar medan fälgar oskadda, men det kommer att kräva hårt arbete. De eloxerad guld obligationer med metallkanten och därmed kräver tunga slipning ta bort. Saker du behöver
Rags
Tvättmedel
Lug skiftnyckel
Bil jack
Jack står
Skyddsglasögon
elektrisk slipmaskin
60-grain sandpapper
Air pump
Visa fler instruktioner
1

Ta en våt trasa och dränk den i en hink med diskmedel tvättmedel. Torka trasa på alla exponerade ytor på bilens fälgar för att rengöra dem.
2

Använd en rörtång för att lossa något muttrarna på varje hjul. Nu använder en domkraft och pallbockar jack upp och stödja varje hjul. Avsluta skruva åt muttrarna på varje hjul med rörtång. Ta bort hjulen från bilen och placera dem på marken. Töm däcken och avlägsna däcket från varje fälg. Ta tag i däcket och dra mycket hårt. Det ska glida av fälgen. Addera 3

Placera fälgar på en filt avstånd från brännbara eller värdefulla föremål. Med användning av en elektrisk slipmaskin, sand varje punkt på kransen. Spendera minst två minuter på varje yta. Se till att bära skyddsglasögon. Du bör börja se den underliggande aluminium ur under guldet efter några minuters slipning någon given plats. Slipa alla fyra fälgar kommer att ta flera timmar.
4

Rengör fälgar med en trasa en gång mer. Känn ytorna på varje fälg för grova fläckar. Om du stöter på någon, använd 60-grain sandpapper för att jämna fläcken ut. Skjut däcken tillbaka på sina respektive kanter igen och pumpa däcken med en luftpump. Lyft tillbaka hjulen på bilen och dra åt muttrarna med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97790.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.