Konvertera hjulbultar

Slitage eller hjulskada ofta gör det nödvändigt för hjulbultar som skall ersättas, dock är det inte heller ovanligt att konvertera dina hjulbultar när du installerar nya högpresterande fälgar. Behovet för längre hjulbultar på vissa av dessa fälgar innebär att de gamla måste tas bort och de nya inrättas, så att muttrarna kan vara plats över dem och skapa en tät passning som kommer att säkra det nya hjulet på plats. Saker du behöver
Wrench
Däck järn
Jack
Jack står
Hammer
hjulbultar
Brickor
Nötter
Visa fler instruktioner

1

Använd en domkraft för att lyfta ett hjul på bilen så att det är från marken, sedan använda däck järn för att ta bort skruvarna och dra av hjulet.
2 < p> Ta bort de två bultarna på bromsoket som håller den på bromsen rotor, dra sedan bromsok från rotorn. Använd buntband för att fästa den till en del av bilen så att det inte hänger med de hydrauliska ledningarna.
3

Använd en hammare för att slå hjulbultarna så att de pressas ut bakom broms rotorer. Använd måttlig kraft så att dubbarna pop ut,. Knacka lätt på om och om igen kan orsaka omgrupperingar
4

Placera bulten på baksidan av bromsen rotor med en bricka på den och sedan sätta en öppen- slutade mutter över tappen och vrid den med en skiftnyckel så att dubben kommer igenom. Fortsätt att vrida muttern tills tappen sitter väl. Dra inte eftersom du riskerar att skada bulten eller rotorn.
5

Ta bort muttern från bulten och upprepa steg 3 och 4 för varje stud tills alla nya reglarna har blivit sittande.

6

Skär buntband och placera bromsoket på skivan rotor, sedan skruva tillbaka den med de två skruvarna du tog bort tidigare. Placera hjulet på bromsen rotor och fäst den med de nya muttrarna som följde med dubbar.
7

Upprepa ovanstående steg för varje hjul tills alla hjulbultar har ersatts.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97845.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.